AB Olas VVS

Mobil: 0763903559

Om oss

Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Olas VVS är beredda att möta dina behov. Som ett resultat, är en stor del av våra kunder återkommande kunder. Så har du frågor om Vatten, Värme, Energibesparingar, Solenergi, VP, Kyla. för att bara nämna några områden där vi har kunskapen du har frågorna.Goda referenser finns. På både stora o små projekt.

Vi har även ett miljötänkande lite utöver det vanliga då vi erbjuder solenergilösningar för alla.Till priser som inga av våra konkurrenter kan erbjuda och detta för att varje sol anläggning som byggs påverkar den globala uppvärmningen.Anläggningen ska under många år värma hus och varmvatten med förnybar och klimatsmart energi.Du inser väl själv att det är mycket värme som du tar upp och förbrukar under 20 30år vilket är livs längden på en solvärmeanläggning.Den strålningsenergi du förbrukar är den som värmer upp vår jord.Därför sänkte vi priserna för vi vet att skillnaden är betydande för varje kvm som monteras.Vi har gjort en skillnad gör du det också.

Vi besöker er i öresundsregionen för att titta o lyssna på plats. Lämnar pris kostnadsfritt på allt inom vvs.Med el utan Rot det bestämmer du.Är vi överens bokar vi en tid.     

AB Olas VVS

Spånehusvägen 97

21439 Malmö

Besöks adress

Skvadronsgatan 20

Mobil direkt 0763903559